Asset Integrity Engineer

Heb jij een passie voor Asset Integrity Management? Vind jij jouw uitdaging in het managen van drukhoudende assets tijdens hun levenscyclus en beschik jij over kennis op het gebied van bijbehorende wet- en regelgeving? Wil je samen met ons groeien naar een innovatieve toekomst en vooruitstrevend blijven in benadering en invulling van Asset Integrity Management? Voor Smart Asset Integrity Solutions zoeken wij een Asset Integrity Engineer. Solliciteer nu of lees verder.

Ongekunsteld nu de vraag waar laatstgenoemde te koop is, nou webshops bieden een beter en goedkoper alternatief, waarbij u kunt Originele Viagra pillen 100mg online bestellen zonder recept. Vanaf iedere nederzetting kunt u laatstbedoelde pillen kopen in Nederland dit gaat simpel met een bestelling via deze website.

Wij bieden jou

 • Een multidisciplinaire werkomgeving met uitdagende projecten;
 • Een marktconform salaris, goede pensioenregeling, 13e maand & 31 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan projecten vanaf conceptueel ontwerp tot aan implementatie;
 • Uitvoering van projecten voor diverse klanten in de Benelux;
 • Een waardevolle positie in het team, je draagt actief bij aan het geheel;
 • Een professioneel en open team in combinatie met een prettige werksfeer;
 • Diverse doorgroei- en trainingsmogelijkheden waardoor je het beste uit jezelf kunt halen;
 • Een platte organisatie. Zit jij met vragen? Wij helpen elkaar;
 • Naast thuiswerken ook de mogelijkheid om files te vermijden. Dat kan middels onze flexibele werktijden.

Wie zijn wij?

Je bent onderdeel van een hecht, professioneel en enthousiast team waar men goed en veel samenwerkt. Het team is zeer betrokken en benaderbaar, waardoor er een prettige sfeer heerst. Het totale team is ongeveer 30 man groot, zodoende werken we met zeer korte lijnen. Vind jij een goede werksfeer belangrijk?

Voorbeelden van projecten en onze diensten: https://smart-ais.com/references/

Wat ga je doen
Als Asset Integrity Engineer coördineer je de werkzaamheden met betrekking tot het Warenwetbesluit drukapparatuur (WBDA) binnen een multidisciplinair team. Daarnaast ben je als kennisdrager op dit gebied zelf ook betrokken bij de uitvoering van de WBDA werkzaamheden op onze projecten.

Je geeft, gevraagd en ongevraagd, advies aan onze klanten over de wijze waarop zij invulling kunnen geven aan hun wettelijke verplichtingen. Je stemt de werkzaamheden af met de conformiteitsbeoordelingsinstantie (CBI), zodat de nieuwe of gemodificeerde installaties zonder bezwaar door de keuring voor ingebruikneming komen.

Het initiëren, sturen en indien nodig aanpassen van diverse programma’s ter ondersteuning van het mechanische integriteitsprogramma van de klant en de bijbehorende naleveringsvereisten voor o.a. Leidingen, drukapparatuur, tanks, putten en constructies.

Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van risicobeoordelingen voor asset integriteit en veld integriteit programma’s, maar ook het doen van aanbevelingen en het voorstellen van innovaties met betrekking tot inspectietechnieken, tools en methoden.

Ons uiteindelijke doel is om samen met de klant tot een gewenst resultaat te komen.

Wat kunnen wij van jou verwachten

 • Je beschikt over een hbo-diploma in een technische richting (enige voorkeur voor Process / Chemische Technologie of Mechanical Engineering);
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met de implementatie van het WBDA;
 • Je hebt tenminste drie jaar relevante werkervaring als Engineer in multidisciplinaire projecten;
 • Je beschikt over een grote mate van flexibiliteit met betrekking tot de diversiteit aan klanten en projecten op wisselende locaties in de Benelux;
 • Je bent in staat om te communiceren in zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Geïnteresseerd?

Kom jij ons team versterken? Klik op de button hieronder om te solliciteren. Voor informatie en/of vragen, kun je contact opnemen met Danny Laan via careers@khe.eu / +31 (0)6 83162795.

Wil jij ons team komen versterken als Asset Integrity Engineer?
Solliciteer dan nu!

‘Your asset, our care’
© Copyright 2018 - SMART Asset Integrity Solutions