Principal Engineer

Ben jij een ervaren Engineer met een Process en/of Mechanical Engineering achtergrond die zowel technisch inhoudelijk als op coördinerend gebied actief is of wil zijn? Vind jij kwaliteitseisen van industriële ‘assets’ (het hieraan voldoen) interessant? Solliciteer nu of lees verder.

Wil jij participeren in uitdagende projecten?
Wij zijn op zoek naar een Principal Engineer die het leuk vindt om zich met meerdere projecten tegelijk bezig te houden. De uitdaging zit hem in de dynamiek en diversiteit.
We hebben véél verschillende klanten; diverse assets in verschillende markten van de industrie (on- en offshore locaties). Zodoende een gevarieerde werkomgeving. Iedere klant is belangrijk en dient te worden voorzien van dezelfde aandacht. Géén dag is hetzelfde! Spreekt dit jou aan?!

Wie zijn wij?
Je bent onderdeel van een hecht, professioneel en enthousiast team waar men goed en veel samenwerkt. Het team is zeer betrokken en benaderbaar, waardoor er een prettige sfeer heerst. Het totale team is ongeveer 30 man groot, zodoende werken we met zeer korte lijnen. Jij zal in eerste instantie sturing & ondersteuning bieden aan zo’n 5 man. Vind jij een goede werksfeer belangrijk?

Voorbeelden van projecten en onze diensten: https://smart-ais.com/references/

Hoe kan jouw werkweek eruit zien?
Jouw werkzaamheden zijn divers evenals de projecten. Zo stem je met de klant(en) af wat op technisch vlak de opdracht wordt in combinatie met de diverse randvoorwaarden zoals planning, rapportage, opleverdata, etc. Het kan ook zo zijn dat je aanwezigheid op locatie van de klant benodigd is. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling, uren-/ kostenbegroting en planning van het project.

Als technisch geweten ondersteun je ook de ‘Engineers’ waar nodig en check je de verrichte zaken van collega’s. Het uitvoeren van Inspecties kan ook tot je werk behoren. Daarnaast heb jij overleg met andere stakeholders.

Uiteindelijk draag jij zorg voor de op te leveren documenten die overeen dienen te komen met de klantspecificaties (geldende kwaliteitsnormen, specificaties, etc.). Overall gezien onderhoud en beheer jij de relatie met de klant, collega’s en mogelijke leverancier(s).

Jij…

  • Hebt relevante ervaring als Lead, Senior of Principal Engineer én kennis in één (of meerdere) van de volgende vakgebieden: Inspecties (hardwarematig), Welding, Coating, Non-Destructive Testing, Manufacturing, Pressure Equipment, PED, Quality Control Audits, Pipeline Installation en/of Platform / Topside Installation.
  • Bent een pragmatisch ingestelde teamspeler met gevoel voor mensen en commercie.
  • Vindt het leuk om op kantoor te werken, maar staat er ook voor open om naar buiten te gaan.
  • Bent in het bezit van een hbo-/hts-diploma Process Engineering, Chemische Technologie, Mechanical Engineering of aanverwant.

Wat kun je van ons verwachten?
Wil jij bijdragen aan onze groei en succes? Wij bieden jou de kans om leiding te geven aan diverse projecten en het technisch geweten te zijn voor jouw team. Je begrijpt onze klanten en weet als de beste wat hun behoefte is en hoe je daar in kunt voorzien. Tevens kan je hen voorzien van passend advies. Binnen onze organisatie kun jij jezelf voortdurend professioneel ontwikkelen en haal jij het beste in jezelf naar boven.

Als jij onderdeel wordt van ons team, dan ontvang jij een marktconform salaris met 31 vakantiedagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling én een 13e maand. Indien je naar het buitenland gaat, staan hier ook de nodige vergoedingen tegenover (incl. de reistijd die je kwijt bent). Tevens kan jouw werkdag starten zonder dat je in de file staat omwille onze flexibele inlooptijden. Zo zijn we een meedenkende werkgever waarbij flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Geïnteresseerd?
Kom jij ons team versterken? Klik op de button hieronder om te solliciteren. Voor informatie en/of vragen, kun je contact opnemen Danny Laan via Danny.Laan@khe.eu / +31 (0)6 83162795.

Wil jij ons team komen versterken als Principal Engineer?
Solliciteer dan nu!

‘Your asset, our care’
© Copyright 2018 - SMART Asset Integrity Solutions